Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за волана?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за волана?

Искам да попитам от коя друга по-нова алфа може да стане волана на моята 145-ца, заедно с нещата, които вървят към него?
    sigpicЖена зад волана на Alfa Romeo 145 1.4 T.S 16V 103HP. 98г.

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:27.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Колега, преди 5-6 месеца бях видял в студентски град зелена( ако не се лъжа) 145 със махагонов волан от 156. Адаптацията е възможна но не знам как стоят нещата с Air Bag-a.
      АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
      AR 156 '99 1.9 JTD
      Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

а от 147 става ли волана? става въпрос дали самият волан пасва.
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

а от 147 става ли волана?
          И мен това живо ме интересува.Хайде няма ли по-вещи по въпроса?

Comment

Абе мисля, че имаше форумна 145/6, която беше с вола от 156 или 147 те са малко еднакви за мен, но не мога да се сетя кой беше. Може и да не е от форума, но със сигурност съм виждал такъв волан на 145/6. Ако го намеря ще пиша.

Comment

Ще чакам информация.

Comment

наистина идеята е добра, от 155 мисля, че става и от пунто също, ама другото трябва да се провери нямам представа...
                Alfa Romeo 33 1.5 BOXER 4x4, Alfa Romeo 33 BOXER 1.7 16v, Alfa Romeo 155 1.7ts 8v, Alfa Romeo 166 2.0ts, Alfa Romeo 156 1.9jtd - EX
                Alfa Romeo 146ti, Alfa Romeo 145 1.4ts

Comment

Е те с на 155-цата за мен са еднакви.Ще ми се нещо по обличко като на 147-цата.Женска му работа!

Comment

Никой ли няма отговор на въпроса ми?
                    Last edited by bis145; d.m.y г., 21:06.

Comment

аз на моита се опитах да и сложа волан от 147 , обаче нещо неможа да се получи врътката . Шлиците съвпадат обаче на 145-цата (поне на моита) имаше едно като палче което ако не се съжа изключва мигачите а на волана нямаше зарез , наложи се да го моделирам с флекса , и след като си мислех че съм готов се оказа че самия волан няка в какво да се спре след като се затегне гаиката му и така като затегнах повечко самия волан закачи с пласмасите около тулето за мигачите и фаровете и така неможеше да се върти .На всичко отгоре нямаше как да вържа клаксона ... (колата нямаше съзглавница със волана) в краина сметка ми писна и си върнах стария волан .. надявам се да съм бил полезен
                      Last edited by Tifozza; d.m.y г., 22:00.
                      Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                      Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщение
                        аз на моита се опитах да и сложа волан от 147 , обаче нещо неможа да се получи врътката . Шлиците съвпадат обаче на 145-цата (поне на моита) имаше едно като палче което ако не се съжа изключва мигачите а на волана нямаше зарез , наложи се да го моделирам с флекса , и след като си мислех че съм готов се оказа че самия волан няка в какво да се спре след като се затегне гаиката му и така като затегнах повечко самия волан закачи с пласмасите около тулето за мигачите и фаровете и така неможеше да се върти .На всичко отгоре нямаше как да вържа клаксона ... (колата нямаше съзглавница със волана) в краина сметка ми писна и си върнах стария волан .. надявам се да съм бил полезен
                        Напълно полезен.
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Working...
                        X